ROYAL TARRACO SEGUIRÀ COL•LABORANT AMB EL CBT

EBA Sense comentaris a ROYAL TARRACO SEGUIRÀ COL•LABORANT AMB EL CBT 45

Els jugadors del CBT utilitzen els instal·lacions del centre per millorar el seu to físic

Royal Tarraco Sport Center segueix un any més col·laborant amb el Club Bàsquet Tarragona. El centre esportiu, situat al centre de Tarragona des de 1999, compta amb unes extraordinàries instal·lacions, ideals perquè els jugadors del primer equip del club realitzin el treball físic. Royal Tarraco compta amb un complex de 3500 m de superfície. Múltiples espais per adaptar-se a les necessitats de tots els clients. Pistes de padel, sales de fitness i musculació, cardiovascular, spinning, piscina climatizada i piscina d’estiu. A més, Royal Tarraco també posa a la disposició dels seus clients serveis de classes dirigides, entrenaments personals, activitats aquàtiques i molt més, com el servei de massatgista , fisioterapeuta i nutricionista. En definitva, Royal Tarraco és des de fa anys un dels espais de referència en les instal·lacions esportives de la ciutat gràcies a les seves extraordinàries instal·lacions, i la professionalitat i experiència del seu personal.

Royal Tarraco Sport Center és col·laborador oficial del CBT des de fa anys, com a part de l’acord de col·laboració entre els dos clubs. Els jugadors del primer equip cebetista visiten cada matí les instal·lacions de Royal Tarraco per realitzar exercici físic. Un element clau en la preparació de la temporada. L’acumulació d’entrenaments i partits en una plantilla curta, obliga a ser especialment acurats amb la preparació física dels jugadors, i comptar amb la col·laboració de Royal Tarraco és un factor determinant en el projecte cebetista.

Des del Club Bàsquet Tarragon es valora molt positivament la col·laboració amb Royal Tarraco Sport Center, “és un dels centres esportius de referència a la ciutat, poder comptar amb ells per a la nostra preparació física ens fa donar un salt de qualitat” ha comentat Aleix Boada, director general de l’entitat. Boada també ha dit que “Royal Tarraco porta col·laborant diversos anys amb nosaltres, el seu compromís amb el bàsquet a Tarragona és innegable. Estem molt agraïts de tenir la seva col·laboració”.

 

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.