RUBÉN LLANOS S’INCORPORA AL CBT

EBA Sense comentaris a RUBÉN LLANOS S’INCORPORA AL CBT 329

El Club Bàsquet Tarragona ha fitxat a Rubén Llanos per a la temporada 2019/20. El jugador, de 18 anys, es va formar a les categories inferiors del club, des d’infantil fins a júnior de primer any. L’any passat, en el seu segon any com a júnior, va marxar a Montpellier (França), per jugar en el màxim nivell francès sub 18. Llanos torna al CBT per reforçar la posició de base-escolta.

Rubén Llanos és un jugador molt intents, tant en atac com en defensa, i espera poder ser “el més complet possible per ajudar el màxim a l’equip, aportar en tots els aspectes del joc”, assegura el propi jugador, qui reconeix que vol “tornar al CBT i al primer equip tot el que el club m’ha ensenyat des de petit”.

El tarragoní afronta la temporada “amb molta motivació i amb molta il·lusió. Després d’un any fora tenia clar que volia tornar a Tarragona pel bàsquet i volia fer-ho al CBT. Tinc moltes ganes de començar la temporada i fer-ho bé”. De cara al pròxim curs, Llanos creu que “l’equip ha d’intentar igualar el que es va fer l’any passat i ser ambiciosos”.

Rubén Llanos és el primer fitxatge del CBT per a la propera temporada, i se suma a les renovacions confirmades de David i Dani Fernández i Dani Tugores.

Foto: Joan Carles Borrachero

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.