SALOU AGAFA EL RELLEU AL DERBI TARRAGONÍ

LEB Plata Sense comentaris a SALOU AGAFA EL RELLEU AL DERBI TARRAGONÍ 121

Diumenge a les 20h tindrà lloc el segon derbi entre el CB Salou i l’Ibersol CBT al Pavelló Centre de Salou. Els entrenadors dels dos equips, Jesús Muñiz, tècnic local, i Berni Álvarez, entrenador blau, s’han trobat avui a l’escenari del partit per intercanviar opinions i fer la prèvia del derbi.

Per a l’entrenador de l’Ibersol CBT, Berni Álvarez, “el Salou no tindrà res a veure amb l’equip que ens vam trobar en Lliga Catalana o en el partit de la primera volta. El seu nivell ha pujat i estan competint molt bé. Nosaltres estem molt contents d’estar on estem, sobretot després de les circumstàncies que estem vivint”. Pel que fa a les claus del partit, “la nostra prioritat és controlar el ritme del partit i controlar els seus homes clau. Per altra banda també crec que el que surti victoriós dels duels a la pintura i entre els bases tindrà molt guanyat”.

L’entrenador del CB Salou, Jesús Muñiz, és conscient de l’entitat del rival “però si hagués de triar el millor moment per a que ens visiti el CBT, seria ara. Estem en un bon moment però haurem d’estar molt concentrats i en la línia dels últims partits”. Muñiz considera essencial parar l’alt ritme al que juga el CBT com a clau per optar a la victòria. “Sabem que per a poder guanyar haurem d’estar al 100%, que ells afluixin en algun aspecte i allí és on tindrem la nostra opció”.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.