SEGONA VICTÒRIA A INTERTERRITORIAL DEL JFA

Base Sense comentaris a SEGONA VICTÒRIA A INTERTERRITORIAL DEL JFA 115

Lima Horta Bàsquet 40 – 55 JFA

El partit va començar amb certs dubtes pels dos equips, costava molt trobar el ritme degut sobretot a les dimensions de la pista, poc adients per la categoria. El primer quart va ser favorable a les blaves (10-13) gràcies a mostrar-se una mica més encertades que les locals.

El segon quart, amb el partit ja mig, madurat va ser completament favorable al Lima, que aprofitaven les segones oportunitats al rebot ofensiu i la manca de balanç defensiu del CBT. Tot i això i gràcies a dos accions puntuals al final, van fer que els dos conjunts marxessin al descans amb un marcador de 26-24, només dos punts per sota.

La tornada del descans va afavorir al nostre júnior. Els darrers 20 minuts de partits van ser clarament dominats per les de Tarragona, gràcies sobretot al domini del rebot defensiu que tants problemes els havia donat al principi i sobretot a la bona lectura de situacions per poder treure avantgatge, de manera que es començaven els darrers 10 minuts per davant en el marcador (34-41).

El darrer quart va confirmar aquesta superioritat i gràcies a un parcial de 3-12 el partit va quedar pràcticament resolt i els instants finals van ser un tràmit.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.