S’ESCAPA EL PARTIT EN L’ÚLTIM MINUT

Base Sense comentaris a S’ESCAPA EL PARTIT EN L’ÚLTIM MINUT 60

CBT 40 – 43 El Carme Bàsquet

No va poder ser i el PMB va deixar escapar el partit en l’últim minut.

La primera part va començar molt igualada, amb poca anotació per part de tots dos equips fruit de precipitacions i pèrdues de pilota. I a més, a partir de la segona part, el PMB no va estar del tot concentrat en defensa i va permetre a El Carme situacions ofensives sense gairebé oposició.

Després del descans, els locals van reaccionar amb un 5-0 en 2 minuts però van desaprofitar massa els tirs lliures la resta de minuts per intentar igualar el marcador. Fins que a l’últim quart, gràcies a 3 triples seguits de Mark, Adrià i Xavi es començava a veure una petita esperança de victòria, arribant 40 – 41 a l’últim minut de partit. Amb els dos equips en bonus, el criteri arbitral va acabar decidint l’equip que s’aventatjava d’aquesta situació amb tres faltes en contra i cap a favor per a l’equip local i amb un 2 de 6 en tirs lliures es va arribar al 40 – 43 final.

L’equip segueix demostrant capacitat per competir i ganes d’aprendre de les situacions més adverses per tal de seguir millorant.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.