SETMANA HISTÒRICA PER AL CBT

LEB Plata Sense comentaris a SETMANA HISTÒRICA PER AL CBT 167

Els blaus ja preparen el tercer i quart partit de les semifinals

El CBT va tornar ahir dimarts als entrenaments després de recuperar el factor camp en la semifinal del play-off d’ascens a LEB Or, amb la mateixa filosofia de treball i esforç, els jugadors del CBT han començat a preparar el tercer i quart partit de la sèrie, que es disputarà divendres que ve a les 21h i el diumenge a les 19:30h. En cas que els homes de Berni Álvarez aconseguissin la victòria en els dos partits aconseguirien una classificació històrica per jugar la final per l’ascens. No obstant això, el CBT no vol mirar més enllà del partit del divendres, i manté la filosofia d’anar pas a pas que li ha portat a aquesta situació. Els jugadors van tornar als entrenaments ahir a la tarda amb sessió de pista en el pavelló del Serrallo, el dimecres al matí hi ha entrenament de tir i a la tarda de nou sessió tècnic-tàctica en la pista, el dijous a la tarda es tornaran a posar a les ordres de Berni Álvarez, i el divendres al matí realitzaran l’últim entrenament de tir abans del partit de la tarda. Per la seva banda, el jugador Jamal Wilson va acabar el segón partit contra Araberri amb molèsties en el maluc. Les primeres observacions mèdiques han confirmat una possible lesió de recte anterior i càpsula articular del maluc esquerre, i és molt difícil que arribi als partits del cap de setmana.  La resta jugadors van estar a les ordres del seu entrenador per al primer entrenament de la setmana.
Partit històric
La victòria del CBT en el segon partit del play-off s’ha convertit en un partit de record per al club blau. Al llarg de la seva història, el CBT ha disputat gairebé 40 partits en eliminatòries d’ascens en categories LEB. No obstant això, mai havia aconseguit els 99 punts que li va endossar a Araberri en el partit del diumenge, la millor marca anterior eren els 98 punts anotats davant Gandia en el play-off d’ascens de la temporada 2001/2002, any en el qual es va aconseguir l’ascens a LEB Or. Un altre registre que ja és història del CBT en el seu recorregut pels play-offs és el 59 % en percentatge de triples aconseguit diumenge passat, la bona circulació de pilota i l’encert de tots els jugadors van fer que el CBT superés els deu triples per sisena vegada en la seva història en els play-offs. Qui no va poder apuntar-se un record és l’americà Orion Outerbridge, el jugador de Boston va aconseguir en el partit del diumenge una espectacular actuació que li va portar a aconseguir 37 punts de valoració, la qual cosa li ha servit per ser el MVP de la jornada. No obstant això, el registre no aconsegueix superar els 38 punts de valoració que David Mesa va aconseguir en el primer partit de quart de final del play-off d’ascens de la temporada 2008/2009. Aquella tarda, l’encara pivot del CBT va aconseguir 27 punts i 16 rebots en un actuació magistral.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.