SISCO MORENO TORNA AL CB TARRAGONA

LEB Plata, Uncategorized Sense comentaris a SISCO MORENO TORNA AL CB TARRAGONA 87

Francisco Moreno López, més conegut com a “Sisco” torna a la disciplina del CB Tarragona després que les darreres temporades formés part del CB Salou. El jugador de vint-i-quatre anys (24/01/1998) nascut a Reus ja coneix la casa i és que va formar part de la pedrera blava durant la seva etapa cadet i junior procedent del Reus Ploms. Sisco va debutar amb el primer equip a la LEB Plata durant la seva etapa junior i també va formar part de l’equip filial que aleshores militava a la Primera Catalana. Després va tornar al Reus Ploms i posteriorment es va unir al projecte del CB Salou.

Ara Sisco Moreno torna a casa per ajudar l’equip després de les diverses baixes per lesió que enguany ha patit l’Ibersol CBT.

“Incorporar un jugador ara era clau per nosaltres per ajudar l’equip i el dia a dia després de la mala sort que tenim aquesta temporada, si a més es tracta del Sisco que és un jugador de la casa, conegut i que a més ve a reforçar la posició que més necessitàvem, és una situació ideal. Durant aquests anys ha millorat molt la passada i sobretot ens aportarà molt de tir exterior i envergadura”, declarava Berni.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.