SISENA VICTÒRIA CONSECUTIVA

Base Sense comentaris a SISENA VICTÒRIA CONSECUTIVA 59
La Pobla CBT està més en forma que mai, i ja suma sis victòries consecutives després del triomf al Serrallo davant Vedruna Gràcia per 55 a 46.

El partit va ser molt ajustat, tant que no es va decidir fins als últims 10 minuts. Els dos equips començaven amb molts errors i cap dels dos es feia amb el control del marcador. Tot i això, les blaves aconseguien finalitzar el període 2 punts amunt.

Les visitants, tot i la intensa defensa que proposaven, no podien amb les nostres. La distància entre els dos conjunts era mínima, però els tirs lliures donaven avantatge a les de Tarragona al descans.

El tercer període seguia amb la màxima amb igualtat, i no va ser fins als últims deu minuts que les blaves no aconseguien ampliar  definitivament la diferència. Les visitants només anotaven des de la línia de tres, però la Pobla CBT es va mostrar ferm per tancar de nou un altre partit amb victòria.

Diumenge l’equip visita la pista del Sant Josep. En cas de victòria, l’equip aconseguiria gairebé matemàticament les posicions de play-off d’ascens.

LA POBLA CBT 55

Romeu (7),  Corrales (3), Ferrús (15), Ruiz (11), Lapieza (3) -c.i.- Peñalver (5), Maluenda, Terrón (4), Vadillo, Moral (4) i Sabaté (3). 18/27 tirs lliures, 1 triple (Peñalver) i 17 faltes d’equip.

VEDRUNA GRÀCIA A 46

Palau (7), Melia (11), Naro, Traveria (14), Carbonell (2) -c.i.- Martin (3), Llorens (6), Clemente (3), Bagur. 2/11 tirs lliures, 6 triples (3 Melia, Martin, Palau i Llorens) i 23 faltes d’equip.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.