SUPORT A LA INICIATIVA PER NOMBRAR A ANDREU FILL PREDILECTE

EBA Sense comentaris a SUPORT A LA INICIATIVA PER NOMBRAR A ANDREU FILL PREDILECTE 375

La comissió pel nomenament del President del Club Gimnàstic com a fill predilecte de la ciutat de Tarragona ha realitzat aquesta tarda una visita al Pavelló del Serrallo, reunint-se amb el president Jacint Rodríguez. Juli Esporrin, Jaume Budesca i Agustí Mallol, membres de la comissió, han explicat seva iniciativa al president del Club.

 

Jacint Rodríguez  ha donat tot suport de l’entitat blava a l’iniciativa. En paraules del president “Josep Maria Andreu ha estat una de les persones que més ha aportat a l’esport Tarragoní i el Club Bàsquet Tarragona ha de donar suport a aquest nomenament”. En aquest sentit, aquest proper dissabte durant el partit que l’IBERSOL CBT juga al pavelló del Serrallo, es posarà una taula per recollir signatures.

 

En nom de la comissió, Mallol ha volgut indicar “avui és un dia inoblidable per l’esport tarragoní. Volem agraïr en nom del tarragonins i nastiquers que el CBT un club històric de Tarragona ens hagi donat el seu recolzament”. Al mateix temps Mallol també ha volgut demanar suport cap al CBT “te opcions de classificar-se pel play off d’ascens, volem demanar la complicitat dels aficionats del nastic i de la ciutat vers l’objectiu esportiu de l’IBERSOL CBT”.

 

Per part de tots s’ha volgut acabar la reunió amb un “visca el nàstic, visca el CBT i visca Tarragona.”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.