TARRACO CENTER CONTINUA AL COSTAT DEL CBT

EBA Sense comentaris a TARRACO CENTER CONTINUA AL COSTAT DEL CBT 112

Avui s’ha fet la presentació de l’acord entre les dues entitats

Tarraco Center és el concessionari de vehicles Ford a Tarragona, Reus, Cambrils i Valls. Es tracta d’una de les tendes de referència a Tarragona gràcies al seu servei propè al client i als gran professionals que treballen. Tarraco Center ofereix als seus clients les millors promocions per comprar el seu vehicle Ford, tant de primera mà com d’ocasió. A més, Tarraco Center també compta amb promocions i ofertes irresistibles per assegurar-se la satisfacció dels seus clients.  En un acte celebrat el dimecres 24 de gener, els jugadors i cos tècnic del primer equip del Club Bàsquet Tarragona han visitat les instal·lacions de Tarraco Center, a l’acte també han assitit per part de Tarraco Center, el gerent, Félix Nicolás i Judith Bernad, responsable de marketing. Per part del Club Bàsquet Tarragona ha assistit el seu president, Jacint Rodríguez, i Aleix Boada, director general de l’entitat.

Fa molts anys que Tarraco Center és patrocinador oficial del Club Bàsquet Tarragona, una col·laboració que referma el compromís de Tarraco Center amb el territori de Tarragona i amb la promoció del bàsquet, com a model de vida saludable i eina per transmetre valors positius a la societat. Gràcies al acord entre ambdues entitats, els jugadors del Club Bàsquet Tarragona poden comptar amb vehicles de cortesia durant tota la temporada, fent possible els desplaçaments dels jugadors. A més, enguany també deixa a disposició del club un vehicle per facilitar els desplaçaments als partits del primer equip.

Aleix Boada, director general del Club Bàsquet Tarragona, ha comentat que “l’ajut de Tarraco Center és molt important per al nostre dia a dia, es necessari per a nosaltres poder seguir amb ells”. Aleix Boada ha valorat positivament que Tarraco Center continuï al costat del CBT durant tants anys “la veritat és que s’agraeix molt que una empresa tan forta com Tarraco Center ens faci costat tant de temps, el seu vincle amb la ciutat i amb el nostre club és molt fort, i nosaltres estem molt agraïts”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.