TARRACO CENTER MANTÉ EL VINCLE AMB EL CBT UNA TEMPORADA MÉS

LEB Plata, Patrocinadors Oficials Sense comentaris a TARRACO CENTER MANTÉ EL VINCLE AMB EL CBT UNA TEMPORADA MÉS 178

El concessionari Ford Tarraco Center i el Club Bàsquet Tarragona han arribat a un acord per seguir vinculats una temporada més. Per setena temporada consecutiva, l’empresa dóna el seu suport al club blau, sent d’aquesta manera un dels principals patrocinadors de l’entitat.

El president del CBT, Jacint Rodríguez, agraeix una vegada més el suport de Tarraco Center. “Estem molt contents que segueixin apostant per nosaltres i pel bàsquet. Comptar amb ells significa poder seguir creixent”, assegura.

Fèlix Nicolàs, per la seva banda, es mostra satisfet de poder recolzar un any més el Club Bàsquet Tarragona. “La nostra vinculació amb el CBT és molt forta i ve de molt enrere. Estem orgullosos de poder ajudar-los any rere any i poder gaudir de l’esport local”.

L’acte de renovació del compromís ha comptat amb el president del CBT, Jacint Rodríguez, el gerent de Tarraco Center, Fèlix Nicolàs, i alguns integrants de la plantilla de l’Ibersol CBT; Orion Outerbridge, Victor Vinós, Yoeri Hoexum, Sherif Idris, Marc Buscail i Gerard Estebanell.

A més, Tarraco Center ofereix els seus vehicles a alguns dels jugadors del primer equip del Club Bàsquet Tarragona, facilitant-los d’aquesta manera el seu dia a dia a la ciutat.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.