TARRACO CENTER SEGUEIX APOSTANT PEL CBT

LEB Plata Sense comentaris a TARRACO CENTER SEGUEIX APOSTANT PEL CBT 51

El concessionari Tarraco Center i el Club Bàsquet Tarragona han arribat a un acord per seguir vinculats una temporada més. Per cinquè any consecutiu, l’empresa dóna el seu suport al club blau, sent d’aquesta manera un dels principals patrocinadors de l’entitat.

El president del CBT, Jacint Rodríguez, agraeix una vegada més el suport de Tarraco Center. “Estem molt contents que segueixin apostant per nosaltres i pel bàsquet. Comptar amb ells significa poder seguir creixent”, assegura.

Per la seva banda, el gerent de Tarraco Center, Fèlix Nicolàs, afirma “una temporada més volem seguir formant part del CBT i sumar èxits”.

L’acte de renovació del compromís ha comptat amb el president del CBT, Jacint Rodríguez, el gerent de Tarraco Center, Fèlix Nicolàs, i la plantilla al complet de l’Ibersol CBT, encapçalada pel seu entrenador, Berni Álvarez.

Tarraco Center ofereix els seus vehicles a alguns dels jugadors del primer equip del Club Bàsquet Tarragona, facilitant-los d’aquesta manera el seu dia a dia a la ciutat. A més, per segona temporada consecutiva, segueix en marxa el concurs Super Triple Tarraco Center a través de les xarxes socials del CBT, on els usuaris poden guanyar un cotxe durant un cap de setmana gràcies al concessionari.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.