TARRAGONA ESTIU CAMP 2015

Social Sense comentaris a TARRAGONA ESTIU CAMP 2015 1297

Un any més torna el Tarragona Estiu Camp (TEC), el campus coorganitzat entre el CBT i el col·legi Sant Pau Apòstol. Enguany el Campus, que neix amb l’objectiu d’oferir una opció esportiva, pròxima, educativa i de qualitat, es durà a terme del 22 de juny al 31 de juliol a les instal·lacions del Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona. Està dedicat a tots els nens i nenes de P3 a 2n d’ESO que vulguin passar un estiu de somni, rodejats d’amics i fent moltes activitats divertides. Són benvinguts tots aquells nens i nenes que vulguin passar uns dies amb nosaltres, siguin del col·legi que siguin. Valors com el companyonia, el compromís, el treball en equip, la convivència, l’educació en valors, el joc, l’esforç i l’autosuficiència defineixen els objectius i l’estil de les activitats que s’oferiran al Tarragona Estiu Camp.

Es poden escollir diferents modalitats de Campus, concretament sis. Hi ha el TEC Bàsquet on els nens i nenes faran entrenaments amb Berni Álvarez –entrenador del CBT i ex jugador d’ACB- i el cos tècnic del primer equip del Club Bàsquet Tarragona. Es faran activitats per millorar tècnicament de la mà de professionals. Al TEC Futbol es faran entrenaments amb entrenadors titulats i es treballarà la tàctica i la tècnica. També es pot escollir el TEC Dance perquè un es diverteixi ballant, desenvolupi la seva creativitats i aprengui diferents estils com el funky, el jazz o el hip hop. Al TEC Multiesport es treballaran diferents esports a través de jocs i es fomentarà l’esperit de col·laboració i companyia. També hi ha el TEC English on es millorà aquesta llengua amb professors i monitors titulats, la millor opció per aprofitar l’estiu aprenent i divertint-se. I pels nens i nenes de P3 a 1r tenim el TEC Casal, on realitzaran tallers de manualitats, treballs de psicomotricitat, multiesport, dansa i ball, entre altres.

Diferents modalitats amb un denominador comú: cursos de natació inclosos. A més, perquè encara sigui més divertit cada setmana es seguirà una temàtica diferent –com per exemple, Jocs del Mediterrani-, es faran excursions, nits molt especials, festes inoblidables i moltes activitats extraordinàries.

 

Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar per dues vies diferents. Un pot escollir fer-les per Internet a través de la web del Campus (www.tarragonaestiucamp.cat) i els alumnes del col·legi Sant Pau des de la pàgina oficial del seu centre (www.colsantpau.com).

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.