TARRAGONA FEM BASQUET, EL NOU NOM DEL PROJECTE ENTRE EL TGN BÀSQUET I EL CBT

T Fem BQ Sense comentaris a TARRAGONA FEM BASQUET, EL NOU NOM DEL PROJECTE ENTRE EL TGN BÀSQUET I EL CBT 1081

Els quatre equips que formen part de l’acord per potenciar el bàsquet femení entre el TGN Bàsquet Club i el CB Tarragona passaran a anomenar-se, a partir d’aquesta setmana, Tarragona Fem Bàsquet. Així, els dos equips sèniors que actualment juguen al pavelló del Sagrat Cor, vesteixen la samarreta lila i militen en la Copa Catalunya Femenina i Primera Catalana Femenina (TGN Bàsquet A i TGN Bàsquet B), i els conjunts júnior preferent i cadet preferent que disputen els seus partits al pavelló del Serrallo i que porten la samarreta blava del CBT, tindran aquest nom comú que identificarà clarament el projecte.
Aquest canvi de nom no comporta el canvi de color a la samarreta (els quatre continuaran jugant de lila i blau respectivament) ni de seu, jugant cada equip com a local al mateix pavelló que fins ara –de fet, els dos equips sèniors del TGN Bàsquet Club entrenen un dia al Serrallo i el júnior i el cadet del CB Tarragona ho fan un dia al pavelló del Sagrat Cor-.
El canvi de nom es realitza per reforçar encara més la imatge d’unió pel bàsquet femení entre les dues entitats en un acord històric i sense precedents a la ciutat de Tarragona que es va certificar el mes de juliol passat. Aquest acord, que és per dues temporades –aquesta i la vinent-, tot i que amb voluntat de continuïtat, pretén que ambdós clubs treballin plegats en la línia del bàsquet femení i va suposar la cessió de la plaça de Copa Catalunya Femenina del CB Tarragona al TGN Bàsquet Club, que també va mantenir el seu equip a Primera Catalana Femenina. Els dos club han aportat jugadores per la confecció dels equips per augmentar el seu potencial. L’intercanvi d’informació entre els tècnics és constant i es treballa en comissions conjuntes per treure més rendiment al bàsquet femení de la ciutat.
Així doncs els equips s’anomenaran de la següent manera:
– Tarragona Fem Bàsquet A (Copa Catalunya Femenina)
– Tarragona Fem Bàsquet B (Primera Catalana Femenina)
– Tarragona Fem Bàsquet Júnior (Júnior Preferent)
– Tarragona Fem Bàsquet Cadet (Cadet Preferent)

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.