TOCA TORNAR A LA DINÀMICA POSITIVA

Base Sense comentaris a TOCA TORNAR A LA DINÀMICA POSITIVA 101

El JMA serà l’encarregat d’obrir la tarda al Serrallo amb el seu enfrontament contra l’Arenys. (Dissabte, 16:30).

Els d’Eugeni Tolosana buscaran recuperar les sensacions perdudes després de la contundent derrota de la passada jornada contra el Cornellà (71-104) en un molt mal partit dels nostres.

El rival, l’Arenys, arriba al partit crescut després de guanyar amb comoditat al Samà (43-67) en una de les pistes més  complicades de la lliga. I és que els de Vilanova juguen sempre en pista lateral (encara que no hi hagi cap partit més al pavelló) i sense marcador electrònic ni marcador de 24, el que complica, i molt, el joc al rival.

Els nostres, que aquesta temporada han guanyat els 3 enfrontaments previs contra els barcelonins, recuperen pel partit al capità de l’equip, Adrià Sisteré, que es va lesionar el dit gros de la mà dreta fa tres setmanes. Sens dubte, una molt bona notícia per a Tolosana que per primer cop en moltes jornades podrà comptar amb la plantilla al complet llevat dels dos lesionats de llarga durada, Álvarez i Jané.

S’espera un partit molt igualat com reflecteixen els marcadors dels tres enfrontaments previs entre els dos equips (+1, +2 i +3 sempre favorables al CBT).

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.