TORNA EL CAMPUS DE NADAL DEL CBT

Base Sense comentaris a TORNA EL CAMPUS DE NADAL DEL CBT 251
Un any més, el Club Bàsquet Tarragona i de la mà de l’equip tècnic del club organitza una nova edició del Campus de Nadal – CBT, amb les opcions de Bàsquet i Lleure.
És així com la canalla es podrà inscriure a Bàsquet, on desenvoluparan entrenaments per millorar la tècnica individual i el joc col·lectiu: la passada, el tir, el bot, els canvis de mà, les entrades i petites competicions estaran a l’ordre del dia dels entrenaments del Campus de Nadal CBT. Per altra banda, la canalla que s’inscrigui a l’opció Lleure, realitzarà tot un ventall molt ampli d’activitats: manualitats nadalenques, jocs a la pista, activitats en anglès, tallers de cuina, ball, excursió de natura i, enguany, com a novetat, duran a terme una activitat de robòtica. Entre les activitats, a més, faran una sortida al Parc de Nadal.
Tot això, amb un equip de professionals que han estat al capdavant dels darrers campus que ha organitzat el CBT; persones titulades com a entrenadors/es de bàsquet, i directors/monitors de lleure.
El Campus de Nadal CBT tindrà lloc al Pavelló del Serrallo i les instal·lacions del Tinglado els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre; 2, 3, 4 i 7 de gener, en horari de 9h a 13:30h.
Les inscripcions es poden fer al següent enllaç: http://www.cbtarragona.cat/campus/tarragona-nadal-camp/
MÉS INFORMACIÓ:  Bàsquet i Lleure Nadal 2018

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.