TORNA EL CAMPUS D’ESTIU

Social Sense comentaris a TORNA EL CAMPUS D’ESTIU 865

Un any més el CBT prepara uns dies fantàstics envoltats de natura i amics, fent activitats de lleure i bàsquet i sobre tot molta diversió. Un any més torna el Campus d’Estiu del CBT.

De nou el club ha decidit decantar-se pel Collell a Banyoles (Girona), ja que l’experiència de l’any passat va ser molt bona. Enguany, però, com a novetat s’amplien els dies del Campus i aquest serà del 22 al 28 de juny, per tant celebrarem la Revetlla de Sant Joan junts a la casa de colònies. Les edats del Campus van des d’alevins (2004) fins a júnior (1997), tant en categoria masculina com femenina.

S’ofereix 5 hores de bàsquet diàries -una per la tarda i una nocturna-, sessions de tecnificació amb Berni Álvarez (entrenador del LEB Plata del CBT i ex jugador ACB) i altres entrenadors del Club Bàsquet Tarragona. Però no tot serà bàsquet, l’organització del Campus també té preparades varies activitats tant pels més petits com pel més grans i amb les que segur que s’ho passaran d’allò més bé. Es farà un circuit d’aventura on es gaudirà amb total seguretat de tirolines, ponts de troncs, circuits a l’aire lliure sempre triant la dificultat més adequada pel nen/a.  Es farà també una batalla de Laser Tag, que és bàsicament el mateix format que el paintball però sense embrutar-se; les armes porten un làser que a l’impactar amb l’enemic li treu una vida. El complex compta amb un rocòdrom per poder pujar al més amunt possible en una paret vertical. Els nens/es també podran sentir-se com un autèntic Robin Hood practicant tir amb arc. Finalment, també es farà una cursa d’orientació on els equips hauran de passar per tots els Checkpoints de l’itinerari i arribar primers a la línea de meta.

Tot això i moltes sorpreses més, del 22 al 28 de juny al Collell. La inscripció inclou desplaçament fins a Banyoles, allotjament, assegurança i equipació del Campus. Inscripcions ja obertes, es poden fer des de les oficines del club o descarregant el full d’inscripció de la seva pàgina web.

Es tracta d’una iniciativa per poder posar punt final a la temporada passant una bona estona amb els jugadors/es i compartir alguna cosa més que una pista de bàsquet.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.