TORNA EL PRIMAVERA CAMP

Social Sense comentaris a TORNA EL PRIMAVERA CAMP 131

Torna el Primavera Camp al Pavelló del Serrallo, les inscripcions ja estan obertes

El conjunt del Serrallo ja prepara una Setmana Santa plena d’esport, casal i diversió, ja que un any més el Primavera Camp torna a la pista blava. S’ofereixen a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys diverses activitats com bàsquet, tecnificació de bàsquet, multiesport o casal. Quatre dies plens de somriures i esperit esportiu on entrenadors/es i monitors/es del CBT dirigiran totes les activitats que estan programades.

Quatre dies per conèixer el bàsquet, participar en competicions de tir i 1 contra; per millorar la tècnica individual i aprendre nous moviments; per conèixer nous esports com el handbol, beisbol, el voley o el rugby entre d’altres. Els més menuts de la casa gaudiran d’activitats dirigides encarades a l’esport, la psicomotricitat, l’anglès o el jumping clay.

Primavera Camp al Pavelló del Serrallo del 30 de març al 2 d’abril de 9:00 a 13:30h. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web del club www.cbtarragona.cat emplenant el full d’inscripció.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.