TORNAR A COMENÇAR

LEB Plata Sense comentaris a TORNAR A COMENÇAR 56

L’ Ibersol CBT  encetarà aquest cap de setmana la seva participació en la Lliga EBA C-1 d’aquesta temporada 21/22, i ho farà visitant al UE Sant Cugat Negre. L’equip segueix creixent setmana rere setmana i va consolidant els aspectes del joc nous d’aquesta temporada.

“Tenim moltes ganes de començar, els nois estan entrenant molt bé. Segurament amb el punt d’ànsia i nervis que sempre es tenen al començar la competició.”, comenta l’entrenador tarragoní.

Pel que fa al rival, l’ UE Sant Cugat Negre “És un equip que aquesta pretemporada ha estat una mica irregular, amb jugadors experimentats en la categoria, però que a nivell interior anaven una mica mancats. És per això que aquesta última setmana han tancat el fitxatge d’un jugador interior provinent del grup EBA del sud, que de ben segur els ajudarà.”, explica sobre l’ UE Sant Cugat.

L’ UE Sant Cugat Negre – Ibersol CBT correspon a la primera jornada de la Lliga EBA C-1  i es jugarà al Pavelló Municipal de Sant Cugat el diumenge 3 a les 18.45h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.