TORNAR A GUANYAR AL SERRALLO

LEB Plata Sense comentaris a TORNAR A GUANYAR AL SERRALLO 580

L’Ibersol CBT afrontarà aquest cap de setmana el vuitè partit de lliga regular davant el CB Roser. L’equip patirà les baixes conegudes de Tugores, Vinós. I també la d’Ousmane Ndour, que malgrat arribar dijous a Tarragona, l’objectiu inicial és que reaparegui davant Esparreguera per així anar entrant a poc a poc en dinàmica fent aquest treball específic per a ell.

“Buscarem dominar el ritme del partit mitjançant el rebot defensiu i buscar la nostra consistència durant el partit i sobretot que els nostres moments bons ho siguin realment i buscar canviar la nostra dinàmica amb l’ajuda del Serrallo”, comenta Berni Álvarez.

“És un rival amb molta capacitat a camp obert i més encara des de l’arribada de Tell, provinent del CB Mollet de Leb Plata. Amb ell i Cortegano encara són més perillosos a camp obert o sobretot en els 1 contra 1 i tirs oberts. Haurem d’estar molt bé en el balanç i les situacions d’1 contra 1, en definitiva”, es referia Berni sobre el rival.

L’Ibersol CBT – CB Roser correspon a la vuitena jornada de Lliga EBA C2 i es jugarà al Pavelló del Serrallo el dissabte 20 a les 19.30 hores.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.