TORNAR A GUANYAR DES DEL TREBALL I LA UNITAT

EBA Sense comentaris a TORNAR A GUANYAR DES DEL TREBALL I LA UNITAT 40

L’Ibersol CBT visita la pista del Barberà Team Values amb l’únic objectiu de tornar a guanyar. Els blaus miraran de tornar al camí de la victòria després de les dues derrotes consecutives, una situació fins ara desconeguda per a l’equip que dirigeix Berni Álvarez. Tot i això, l’Ibersol CBT afronta el partit “amb confiança i amb l’objectiu de guanyar des del treball, el sacrifici i la unitat”, segons explica el tècnic tarragoní.

El conjunt del Serrallo, líder del grup, no ha pogut completar una bona setmana d’entrenaments, degut a la suspensió de la sessió del dimarts, i l’equip arribarà al partit amb només dos dies d’entrenaments amb tot el grup al complet. Berni Álvarez podrà comptar amb tots els seus jugadors.

Per altra banda, el rival dels blaus viu en la situació oposada. Ocupen la última plaça de la classificació, amb 2 victòries i 12 derrotes, les 11 últimes de forma consecutiva. “És un equip que ha canviat d’entrenador i ja van demostrar més intensitat en l’últim partit. Estan bé físicament, amb alguns problemes en atac però que sembla que estan en un línia millor”, explica Berni sobre el rival. Ewulu, Soumah, Orrit i Salvador són els jugadors més destacats del Barberà. “Anem a un camp petit i serà complicat. Haurem de controlar molt millor el ritme i ser més constants, no com en l’últim partit, i tenir més confiança”, finalitza Berni.

El partit Barberà Team Values – Ibersol CBT correspon a la jornada 15 del grup C-B de la Lliga EBA i es jugarà el dissabte 18 a partir de les 18h al Poliesportiu Can Serra.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.