TORNEN LES TECNIFICACIONS AL SERRALLO

Base Sense comentaris a TORNEN LES TECNIFICACIONS AL SERRALLO 93

El Club Bàsquet Tarragona segueix apostant per la formació dels seus jugadors i també pels jugadors de fora el club que vulguin seguir aprenent i millorant les seves aptituds i tècnica en l’esport de la cistella.

La primera tecnificació de la temporada es durà a terme el diumenge dia 4 de desembre al pavelló del Serrallo, la durada serà de 10h a 13h, repartides de la següent manera: de 10 a 11 es farà la tecnificació pròpiament dita i de 11 a 13 es farà un torneig d’1c1 entre tots els participants. La jornada estarà repartida entre la tecnificació “miniQUEEN” (noies) i “miniKING” i està adreçada a participants nascuts el 2010 i el 2011.

El coordinador de l’Escola CBT (Jordi Salvadó) i el director tècnic del club (José Ramírez) pensen que és una bona manera de fomentar l’esport de la cistella a la ciutat i que els nens i nenes puguin gaudir d’una sessió més d’entrenament i veure diferents maneres i exercicis dins d’un entrenament. També, afegeixen que aquesta s’ha buscar donar-hi un tomb en la tecnificació posant aquest punt competitiu que dona el jugar partits d’1c1.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.