TORRES I TUGORES VISITEN ELS EQUIPS DE LA BASE A L’STAGE DE PRETEMPORADA

EBA Sense comentaris a TORRES I TUGORES VISITEN ELS EQUIPS DE LA BASE A L’STAGE DE PRETEMPORADA 126

Els jugadors de l’Ibersol CBT Ferran Torres i Dani Tugores han visitat aquest matí els equips de la base que estan realitzant una estada a l’Hospitalet de l’Infant prèvia a l’inici de la temporada.

Els dos jugadors han compartit una estona amb els nois i noies del planter blau i han participat en una roda de tir amb els equips júnior masculí 1, cadet masculí A i cadet masculí 2, que es trobaven realitzant un dels últims entrenaments de l’stage. En acabar, s’han fet una foto de família i poc després s’ha donat per finalitzada aquesta estada de tres dies a l’Hospitalet de l’Infant.

12 equips de la base del CBT van arribar divendres a aquest municipi on han treballat aspectes tant físics com tàctics, a part de poder gaudir de la convivència amb el gruix d’equips que conformen el Club Bàsquet Tarragona. Després d’aquestes diferents sessions d’entrenament, els equips tornen a la rutina amb la mirada posada en l’inici de les seves respectives temporades.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.