TORRES TORNA

LEB Plata Sense comentaris a TORRES TORNA 210

Ferran Torres torna a l’Ibersol CBT. El pivot es reincorpora a l’equip pocs dies abans de l’inici de la lliga regular, pel “compromís personal que sento amb el club i per ajudar l’equip en aquest inici i retorn a LEB Plata”, explica el jugador. Torres, de 32 anys, complirà la seva tretzena temporada vestint la samarreta del Club Bàsquet Tarragona.

El retorn de Ferran Torres significa sumar experiència i sacrifici a l’equip entrenat per Berni Álvarez, que recupera així un dels seus pilars i referents dins del vestidor. El pivot de l’Hospitalet de l’Infant ja va ser un dels jugadors més destacats de la categoria en l’última etapa del club blau a LEB Plata, i en la seva darrera experiència en aquesta lliga, la temporada 2017/18, Torres va aconseguir l’ascens a LEB Or amb el Fundación CB Granada.

“A nivell global, espero que tinguem una bona temporada i que puguem mantenir la categoria, ja que veig a l’equip molt motivat i treballant molt. Espero que les lesions ens respectin a tots i que  puguem estar a l’alçada”, explica un jugador que espera poder comptar amb el suport del públic des de les grades el més aviat possible.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.