TRES DE TRES PEL VOLVO CBT

Base, VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a TRES DE TRES PEL VOLVO CBT 77

El passat diumenge, el Volvo Diselauto Tarraco CBT tornava a la competició després de les vacances de Setmana Santa.

El partit va començar molt igualat amb les jugadores tarragonines bastant erràtiques i sense possibilitat de parar el joc interior del BF Castelldefels. Malgrat això, a mesura que avançaven els minuts l’equip visitant ajustava la defensa i mitjançant ràpids contraatacs i l’encert de Marta Ferrús, que aconseguia canviar la dinàmica i imposar-se a la zona, les jugadores d’ Hèctor Marín aconseguien una renda de 6 punts al descans (22-29).

En la tornada dels vestidors, nomès va haver-hi un equip, les jugadores blaves seguien amb la seva dinàmica defensiva i les jugadores de Castelldefels no trobaven l’encert interior del primer quart, gràcies a la feina defensiva i a l’encert de bona part de les jugadores s’aconseguia arribar al final del tercer quart amb 11 punts d’avantatge (33-44).

L’últim quart va seguir en la mateixa tònica que la resta, el ritme de les tarragonines era massa per les locals i a més, l’encert de les nostres continuava sent molt elevat, a més gràcies això s’aconseguia anar a la línia de personal i va afavorir que el marcador arribés fins als 20 punts d’avantatge i el 44-64 al marcador final.

El proper partit serà el diumenge dia 18 d’abril a les 18 hores al Pavelló del Serrallo, també contra el BF Castelldefels 2025.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.