TRIOMF TREBALLAT DEL JFA EN UNA PISTA MÍTICA

Base Sense comentaris a TRIOMF TREBALLAT DEL JFA EN UNA PISTA MÍTICA 96

LLUISOS DE GRÀCIA A – CBTARRAGONA JFA: 26 – 38

Parcials : 5-10 / 11-6 / 6-11 / 4-11

Cinc minuts van trigar les juniors en arribar a Gràcia. I no ens referim al trajecte des de Tarragona, que certament va ésser un viatge llarg pels problemes que tenen els autobusos en circular per la zona propera al pavelló de Lluïsos.

Cinc minuts des del salt inicial van trigar, les avui blanques, en ficar-se al partit. Afortunadament, la defensa va funcionar (com quasi sempre) i les blaves de Gràcia tampoc van poder anotar. El resultat de 0-0 al minut 5 feia preveure un marcador com el que es va produir finalment, però es que les JFA no eren capaces de ficar la piloteta dins del cèrcol tot i tenir clares oportunitats per a fer-ho. La cosa va canviar però quan va entrar la primera (a més havia d’ésser un triple !!!). Llavors semblava com si algú hagués tret la invisible tapa de l’anella i en 3 minuts més, parcial de 0-10. Dinàmica similar per a les locals que anotaven la primera cistella al minut 9, però que escurçaven la diferència en un tres i no res. Final 5-10 en uns primers 10 minuts per a oblidar.

El partit semblava trencar-se al inici del segon quart (7-16) però els problemes van tornar en atac, davant d’un equip que, després d’un temps mort de l’entrenador local just després del parcial en contra, es va posar les piles en defensa i va endurir molt el matx. El resultat?… que s’arribés al descans amb empat: 16-16. Les de Gràcia havien aconseguit portar el partit al seu terreny, creant molts dubtes en defensa i provocant nombroses pèrdues de les nostres.

A la represa , però, les blanques del CBT van sortir amb la lliçó ben apresa. Tornar a defensar i jugar amb molta més paciència en atac. Es van reduir dràsticament les pèrdues tot i que els percentatges continuaven força baixos. Al final del tercer quart 22-27 però el partit podria haver quedat resolt amb una mica més d’encert en els tirs lliures (fins a 10 fallats per les nostres en aquest període).

La tònica dels últims 10 minuts va ésser la mateixa. Bona defensa tarragonina que va deixar en només 4 punts a les locals, i poc a poc el marcador s’anava eixamplant. Final 26-38, suficient per a continuar aspirant a estar en el grup de privilegi.

Les JFA hauran de continuar esforçant-se per tal de buscar la regularitat. Encara alternem minuts de joc fluid amb d’altres que no es reconeix a l’equip. Per tal de solucionar aquesta mancança només queda el treball seriós durant la setmana.

El proper dissabte a les 18:15, rebem a La Selva al nostre pavelló del Serrallo. Un equip perillós que va a més, que encara te aspiracions i que afrontarem amb el màxim respecte (ja ens va guanyar a casa seva). Es preveu un altre enfrontament dur i que s’haurà de lluitar fins a l’últim minut.

Crònica : Manolo Tierno (segon entrenador del JFA)

Foto: Iñaki Barrenechea

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.