ÚLTIM TEST ABANS DE LA FINAL 4

EBA Sense comentaris a ÚLTIM TEST ABANS DE LA FINAL 4 137

Un Ibersol CBT amb els deures fets visita la pista del CB Esparreguera en l’últim partit de lliga regular de Lliga EBA. L’equip entrenat per Berni Álvarez afronta aquest compromís sense la pressió del marcador, però sabent de la seva importància perquè es tracta de l’últim assaig abans de disputar la final a quatre a Lleida el primer cap de setmana de maig.

Els blaus plantejaran el partit “amb la intenció de provar diferents coses a nivell tàctic i amb rotacions llargues”, explica Berni Álvarez, que afegeix: “Volem que els jugadors que estan bé no perdin la confiança i els que no la tenen, que la guanyin de cara al play off”. El tècnic tarragoní comptarà amb la plantilla al complet.

Al davant tindrà un dels rivals més difícils de la lliga, el CB Esparreguera. “És un rival dur, que sabem que físicament ens exigirà molt. El seu joc interior amb Morales és molt perillós i, a més, són un bloc. Uns dies destaquen uns jugadors, i a la setmana següent en destaquen uns altres”, assegura Berni Álvarez.

El partit correspon a la última jornada de lliga regular, la 26. Es disputarà el dissabte 27 a les 19h en jornada unificada, al Pavelló Ramon Martí.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.