UN ANY MÉS EL CBT ORGANITZA EL PRIMAVERA CAMP

Social Sense comentaris a UN ANY MÉS EL CBT ORGANITZA EL PRIMAVERA CAMP 137

El Campus començarà el 21 de Març i tindrà una durada de 4 dies

Un any més, amb l’arribada de la Setmana Santa, arriba també el Primavera Camp, el campus que organitza el Club Bàsquet Tarragona. Aquest any el Primavera Camp començarà el 21 de Març i durarà fins al 24 de Març. Totes les activitats del campus es realitzaran en les instal•lacions del pavelló del Serrallo. Com és habitual, el CBT oferirà aquest any diferents opcions per ajustar l’oferta a les necessitats dels pares, i als gustos dels nens i nenes. D’una banda, els nens i nenes podran escollir entre tres opcions diferents per realitzar: el Primavera Camp Bàsquet, Tecnificació o Expierence. D’aquesta manera els amants del bàsquet podran passar la setmana santa millorant el seu joc i entrenant a les ordres dels entrenadors professionals del CBT, però si els nens no volen deixar aparcat l’esport durant la Setmana Santa, el Primavera Camp Expierence ofereix la possibilitat de realitzar cada dia jocs diversos, manualitats, excursions i tot tipus d’activitats dirigides per monitors professionals amb experiència en altres campus d’èxit. Però el Primavera Camp no solament s’adapta als gustos dels nens, també a les necessitats dels pares. L’horari del Primavera Camp és de 09:00 a 13:30, però per als pares que ho necessitin hi haurà un servei d’acolliment de 08:00 a 09:00 i de 13:30 a 14:30, a més es pot realitzar la inscripció al campus seleccionant solament els dies que es necessitin, d’aquesta manera es pretén fer una oferta a mesura de cada necessitat.

Una altra de les novetats que va introduint el Primavera Camp són les activitats en Inglés, els professionals que treballen al campus introdueixen als nens jocs i activitats en Anglés, per integrar el procés d’aprenentatge amb la diversió i els jocs proposats. Durant els quatre dies de campus es realitzaran jocs, excursions i hi haurà tot tipus de sorpreses, també està previst realitzar la tradicional sortida en la golondrina. A més, la inscripció al Primavera Camp també inclou una samarreta de regal, un val de descompte de 10 € en la tenda Adidas Store Tarragona i una entrada doble pe a un partit LEB Plata del CBT. La inscripció ja es pot realitzar en les oficines del CBT instal•lades en el pavelló del Serrallo, trucant al telèfon 977 23 75 58 o enviant un correu electrònic a cbtarragona@cbtarragona.cat

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.