UN ANY SENSE JESÚS SANJOSÉ

EBA, Social Sense comentaris a UN ANY SENSE JESÚS SANJOSÉ 351

Avui es compleix un any de la defunció del soci fundador i ex entrenador del CBT

El 8 de desembre de 2014 el món d’esport tarragoní en general, i molt especialment el Club Bàsquet Tarragona , va plorar la mort d’una de les personalitats més rellevants de la història del bàsquet a la nostra província. Jesús Sanjosé ens va deixar sobtadament, després d’una malaltia que se li havia diagnosticat des de feia tan sol unes setmanes, però el seu treball i el seu amor pel bàsquet i pel CBT segueixen vigents avui dia entre tots els amants de l’esport de Tarragona. Sempre costa personificar en un sol home el treball de tota una ciutat, però probablement sense Jesús Sanjosé el CBT no hagués aconseguit en aquest momento de la seva historia, més de 500 partits en el bàsquet professional. Sanjosé va ser el pioner d’un projecte que encara dura, la seva obsessió per professionalitzar el club de la seva vida va començar a realitzar-se amb ell en la banqueta blava. Entre molts altres, per les seves mans van passar jugadors emblemàtics del club com Mitch Smith, que és el primer jugador americà que va vestir la samarreta del CBT, o l’actual entrenador del primer equip, Berni Álvarez.

Jesús Sanjosé també va passar després per altres banquetes d’equips de la província, com el CB Valls o el Reus Deportiu, i va alternar la seva passió per les banquetes amb el seu treball en Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, on va continuar treballant per l’esport de Tarragona fins als últims dies. Recentment, Jesús Sanjosé va rebre a titol postum el diploma al mèrit esportiu per part de l’Ajuntament de Tarragona, gràcies a tota una vida dedicada a l’esport de la ciutat.

Quan es compleix un any de la seva defunció, el Club Bàsquet Tarragona vol recordar a una de les personalitats més importants de la seva història. En cadascun dels partits que el CBT juga en el bàsquet professional està una part del somni de Jesús Sanjosé, i el de moltes persones que després d’ell es van sumar al seu amor per el bàsquet. Gràcies Jesús per iniciar un somni que encara dura

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.