UN IBERSOL CBT AMB MOLTES BAIXES, VISITA LA PISTA DEL CUER

EBA Sense comentaris a UN IBERSOL CBT AMB MOLTES BAIXES, VISITA LA PISTA DEL CUER 211

Després de la victòria al darrer segon contra el Bàsquet Calvia l’IBERSOL CBT visita la pista del Salt. A priori una visita que no hauria de se complicada. El Salt es el cuer de la clàssificació amb només tres partits guanyats durant tota al temporada, un balanç de 3 -15. Però el conjunt gironí durant les darreres jornades ha canviat. De les tres victòries dos han estat en els darrers cinc partits.

 

Per aquest partit, Berni Álvarez tindrà varies baixes. A part de la ja coneguda de Dani Fernández, Joan Güixens, Pape Mbape i Ferran Torres no s’han pogut entrenar amb normalitat. Dels tres sembla que la presència de Torres no perilla, però Güixens i Mbape és molt provable que no puguin jugar.  El tècnic blau considera sobre el rival “són capaços de competir contra qüalsevol equip de la categoria“. En relació al seu joc destaca “no és un equip que utilitzi molt sitemes de joc tancat, juguem un sistema molt lliure i  la clau del partit pot estar en el nostre joc interior“.

 

El partit correspon a la jornada 19 de la Lliga EBA i es disputarà al Pavelló Municipal d’Esports de Salt demà diumenge a les 17h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.