UN SFA TOCAT VOL REFER-SE A VILAFRANCA

Base Sense comentaris a UN SFA TOCAT VOL REFER-SE A VILAFRANCA 22

El primer equip femení del Club Bàsquet Tarragona visita la pista del CE Xamba Vilafrnaca amb la intenció de refer-se de les tres derrotes consecutives que acumula. El conjunt que entrena Héctor Marín haurà de lluitar contra diverses adversitats, com la pèrdua per tota la temporada de la Carla Ruiz, la lesió de la Patri López i el dubte de la Berta Corrales, qui ha patit un procés gripal durant la setmana.

“Hem parlat amb l’equip i les jugadores estan amb ganes de voler capgirar la situació. Sabem que anem a una pista difícil, contra un rival que ens plantejarà un partit complicat, com tots els que vindran a partir d’ara, ja que per la dinàmica que portem i per les lesions que estem patint ens està costant tirar-ho endavant”, assegura l’entrenador blau.

El rival del SFA ocupa la sisena posició, amb un balanç de 4 victòries per dues derrotes. “Esperem poder treure el partit, o com a mínim tenir bones sensacions que és el que ens està faltant en les últimes jornades”, finalitza Marín.

El CE Xamba – CBT correspon a la jornada 7 de la Segona categoria femenina i es jugarà diumenge 10 al Pavelló Nou La Gamba a partir de les 17:45h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.