UNA TEMPORADA IL·LUSIONANT

Base Sense comentaris a UNA TEMPORADA IL·LUSIONANT 122

El Sènior Femení Volvo Diselauto Tarraco Club Bàsquet Tarragona ha començat a preparar la temporada del seu retorn a la Primera Catalana després de sis anys. L’equip segueix amb el gruix de jugadores de temporades anteriors, més tres incorporacions que coneixen molt bé la casa i les seves companyes, de manera que la seva adaptació a l’equip serà més fàcil.

Una d’elles és la Yasmina Velasco (entrenadora del club), que ja va passar pel Sènior en una etapa anterior. “L’arribada de la Yas ens aportarà qualitat a la pintura gràcies a la seva experiència a Primera i a Copa Catalunya”, assenyala Hèctor Marín, entrenador del Volvo Diselauto Tarraco CBT.

El repte de l’equip és il·lusionant, i el gran objectiu és poder mantenir la categoria i poder consolidar-s’hi en un futur. L’equip està en fase de creixement. Va començar a entrenar-se a finals d’agost amb totes les jugadores, però el hàndicap de no poder competir en amistosos per preparar la temporada fa que estiguin un una fase molt inicial de la seva preparació.

Una altra incorporació ha sigut la d’Anna Tibau, que, com la Yas, arriba del CB Valls i és una vella coneguda del Serrallo. L’Anna és una jugadora tot terreny que juga molt bé als dos costats de la pista gràcies a la seva intensitat. “Buscàvem una jugadora com l’Anna. La seva intensitat i el seu físic ens ajudarà molt”, diu l’Hèctor.

La tercera incorporació és María Moral, que torna a la disciplina blava un cop acabat el seu periple per Galícia. La María va ser una de les jugadores de l’equip que va aconseguir l’ascens a 2a Catalana. “La seva tornada ens ajudarà molt en les tasques de base”, reconeix l’Hèctor.

Així doncs, amb la plantilla tancada i pendent de jugar partits preparatoris, el Sènior Femení A segueix preparant la temporada buscant la millora tècnica, tàctica i física.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.