VÍCTOR VINÓS CONTINUARÀ UNA TEMPORADA MÉS

LEB Plata Sense comentaris a VÍCTOR VINÓS CONTINUARÀ UNA TEMPORADA MÉS 50

Víctor Vinós (Lleida, 25 anys) d’1, 95 m i que pot desenvolupar les funcions d’escolta i d’aler, continuarà una temporada més a l’Ibersol CBT.

Aquesta nova temporada serà la tercera de Víctor Vinós a la disciplina blava. “Han sigut dues temporades molt complicades per culpa de les lesions, espero que aquesta temporada pugui tornar a donar el millor de mi a escala personal i ajudar a l’equip a estar el més amunt possible”, comenta el jugador.

“Víctor és un jugador que ha tingut mala sort amb les lesions, però jo tinc molta fe en ell. Té molt talent per jugar a bàsquet i a més amb la composició d’equip que tindrem enguany ben segur que es tornarà a sentir còmode i podrà oblidar les lesions anteriors”, declara Berni Álvarez.

Amb aquesta última renovació ja són 8 els jugadors confirmats del primer equip, a falta del reforç interior i comptant amb Ousmane Ndour que seguirà en dinàmica de primer equip com la temporada passada.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.