VICTÒRIA A DOMICILI DEL JÚNIOR FEMENÍ

Base Sense comentaris a VICTÒRIA A DOMICILI DEL JÚNIOR FEMENÍ 150

Les Júnior A es van imposar en el derbi de dissabte matí contra un CB Valls, que va sortir amb nervis a pista i sumat a algunes imprecisions, les blaves ho van aprofitar per agafar avantatge des del primer quart (4-19)

El ritme del partit va ser favorable a les de Tarragona en tot moment, que augmentaven cada quart la diferència al marcador fins a un màxim de 33 punts (22-55).

Al final del partit 31-62, i a treballar per un altre derbi, el del pròxim dissabte a les 16.00 al Serrallo contra la Salle Ploms Reus, que es manté a la part alta de la classificació, compartint liderat amb les nostres.

CB VALLS 31

Pedrola (2), Mallorquí (4), Salort (13), Tous (1), Ben (4) – c.i. – PieGonzàlez (2), Hernàndez (5), Rodríguez, Garcia i Requena.

CB TARRAGONA 62

Teresa (2), Clara M. (9), Carla (9), Noelia (1), Maria (6) – c.i – Anna (5), Clara L. (8), Belén (2), Berta (9), Júlia (4) i Irene (7).

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.