VICTÒRIA A LA PISTA DEL SAMMIC ISB

LEB Plata Sense comentaris a VICTÒRIA A LA PISTA DEL SAMMIC ISB 218

SAMMIC ISB 51 – CB TARRAGONA 60

Amb la baixa de Ferran Torres, el CBT es va plantar a la pista del Sammic ISB coneixedor que era una bona oportunitat per validar la victòria de la setmana anterior contra el Bàsquet Pla. A part les notícies que arribaven precisament de Mallorca no eren massa bones, tota vegada el Bàsquet Pla va aconseguir guanyar el seu partit contra el CEBA Guadalajara. 

El partit va començar amb un CBT que sobrecarregava el joc interior, buscant la superioritat física d’Orupke per crear avantatges. I la fòrmula va funcionar prou bé durant el primers minuts de partit on l’equip va ser capaç de dominar en molts moments, el marcador i el tempo del partit. Amb les primeres rotacions i sobretot gràcies a l’encert en el tir exterior dels locals, 3 de 4 en tirs de tres durant els primers deu minuts, va provocar que els locals passessin a controlar el marcador, però sempre amb petites diferències.

Al final del primer quart es va arribar amb 21-18 al electrònic. Durant els primers minuts del segon quart semblava que els locals podien agafar el primer avantatge clar del partit. Amb 25-20 Berni es va veure obligat a demanar el seu primer temps mort. Amb aquest va aconseguint redreçar la dinàmica. Berni va tornar progressivament a desfer les rotacions, jugant els darrers minuts del segon quart amb el cinc inicial. El poder intimidatori d’Orupke i amb un Hester que ajudava sobretot en les accions ofensives, van provocar que s’arribes al descans amb un ajustat 32-30.

L’equip a l’inici del tercer quart va sortir per totes. dos triples d’Artur, un de Congiusta i dos dos més ú de Hester, en cinc atacs consecutius va permetre al CBT agafar la primera avantatge important, 34-44. El CBT havia obert la primera bretxa al electrònic. 

L’equip estava funcionant a la perfecció i amb 34-47 al electrònic, Berni va tornar a donar rotacions, però l’equip no se’n va resentir. El quart va acabar amb un parcial de 2-19 pel CBT i amb un clar 34-49 al electrònic.

El partit estava encarrilat, però no decidit. Sammic va començar el darrer quart amb un parcial de 5-0. El partit es tenia que lluitar fins el final. A 6 minuts pel final els locals van aconseguir rebaixar la diferència per sota dels deu punts, 42-51. Berni es va veure obligat a donar descans a Hester. Eren moments on es decidia el partit, però l’equip va respondre. Sobretot gràcies a una defensa excel·lent, que ofegava tots els atacs dels locals.

Durant els darrers dos minuts, Berni va tornar a posar a quatre jugados del cinc inicial en pista. Els jugadors a mesura que passaven els segons veien més aprop la victòria, que al final va viatjar cap a Tarragona per un clar 51-60.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.