VICTÒRIA CLARA I CONTUNDENT A AMOREBIETA

EBA Sense comentaris a VICTÒRIA CLARA I CONTUNDENT A AMOREBIETA 390

ZORNOTZA SASKIBALOI TALDEA 75 – CLUB BÀSQUET TARRAGONA 90

 

La ratxa de lesions no s’atura. A la coneguda de Dani Martínez, durant la darrera setmana  s’han d’afegir la de David Mesa, que també tindrà que passar pel quiròfan per problemes al menisc i també la de Jamal Wilson, que durant el darrer entrenament a Tarragona es va fer un esquinç al turmell que li va impedir jugar el partit.

Tot plegar feia que Berni es trobes amb un equip molt mancat d’efectius, amb només 8 jugadors del primer equip, més Víctor Menéndez i Dani Fernàndez del Messer CBT.

Amb tot l’equip ho va donar tot des del minut zero. Concentració, esforç defensiu, efectivitat ofensiva van ser les claus d’un primer quart espectacular dels homes de Berni. Un primer quart on es van aconseguir un 6 de 7 en tirs de tres, però on tots els jugadors van realitzar un treball defensiu excel·lent que va deixar a Zornotza amb només 10 punts durant els primers deu minuts.

Al final del primer quart es va arribar amb 10-26 al electrònic. Berni es va veure obligat a donar rotacions als seus jugadors, però l’equip  no se’n va ressentir. Zornotza ho intentava tot, però el joc dels jugadors tarragonins era gairebé excel·lent. I sobretot amb un Miquel Salvó (15 punts al descans i 23 de valoració) que tant jugant en al seva posició, com ajudant al joc interior es va posar a l’equip a l’esquena en els minuts més complicats del segon quart.

Només en els darrers segons, gràcies a una injusta falta assenyalada a David Fernàndez quan lluitava pel rebot i una posterior tècnica a Berni Álvarez, va permetre al conjunt local retallar quatre punts de cop, que va posar el marcador al mitja part en 36-50.

Malgrat els màgnifics primers vint minuts jugats pel l’equip, Berni Álvarez durant el descans estava molt capficat. Conscient que a mesura que avances el partit la baixa dels jugadors lesionats podia ser un handicap important.

L’inici del tercer quart podia ser clau. I l’equip malgrat, els primers minuts van ser de total descontrol, va seguir treballant al màxim defensivament. Els locals van estar gairebé tres minuts sense anotar i un parcial de 0-7 durant els primers minuts, van posar el electrònic en 36-57.

El partit seguia de cara. Tot l’equip seguia jugant a un gran nivell i individualment Miquel Salvó realitzava un partit per recordar, superant a aquestes alçades de partit els trenta punts de valoració, i Orion Overbridge l’acompanyava també amb una gran actuació. La maquina blava, que avui bestia de blanc, estava deixant mut al Pavelló d’Amorebieta.

Al final del tercer quart es va arribar amb 51-73 al electrònic. Berni demanava als seus jugadors bona lectura en les accions ofensives i esforç defensiu. No podien permetre cap reacció local i els jugadors ho van entendre a la perfecció. Només una rigorosa segona tècnica a Diego Gallardo va donar pas a una petita reacció local, que va obligar a Berni a demanar temps mort per tornar-ho tot al seu lloc.

 
Només un últim esforç de l’equip local va maquillar el marcador del partit, però al final la victòria (75-90), va pujar al autobús tarragoní per viatjar cap a Tarragona.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.