VICTÒRIA CONTRA EL LÍDER

Base Sense comentaris a VICTÒRIA CONTRA EL LÍDER 71

PMB 61 – 56 AB El Vendrell

El PMB guanya el líder en un gran final de partit. El PMB afrontava el partit del passat diumenge dia 8 contra el líder amb molt bones sensacions ja que fins al moment sumava 6 victòries seguides, i així ho va fer tot aconseguint la setena.

El matx començava decantat cap a l’equip local, superior en el rebot i recuperant pilotes gràcies a la pressió a tota la pista. Però a la segona part, el PMB es va bloquejar a nivell ofensiu i només aconseguia anotar 3 punts en 10 minuts.

Després del descans, el partit va ser molt intens, amb moltes faltes dels dos equips i va condicionar la majoria de jugadors perquè veien que es carregaven de faltes. El vuitè periode va ser el millor dels locals, aprofitant el gran joc de Manel Jimenez en l’1×1 de cara i d’esquena a cistella. Un triple a taulell als últims segons de Mark Bru sentenciava el partit i l’AB Vendrell rebia tan sols la segona derrota a la lliga.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.