VICTÒRIA DE PRESTIGI DEL IMA

Base Sense comentaris a VICTÒRIA DE PRESTIGI DEL IMA 164
Aquest cap de setmana, el nostre Infantil A s’enfrontava al Jac Sants, al pavelló del Serrallo. 
El partit ha començat amb bones sensacions, gràcies al bon joc en atac, i a una defensa intensa. En el segon període s’ha mantingut la tònica ofensiva, però la baixada d’intensitat a nivell defensiu ha fet que s’acabés amb un resultat més ajustat de 22 a 16.
Tot seguit, un gran 3r i 4t període, fent una bona defensa i amb un atac força encertat, ha permès que s’arribés al descans per sobre en el marcador. (41-30)
El 5è quart ha seguit amb el mateix ritme de partit. Però a partir del 6è període ha canviat la dinàmica per complet. El pobre nivell ofensiu, sumat d’una defensa molt poc intensa, ha fet que els visitants es tornessin a enganxar al partit arribant al final del període amb un perillós 76-74, entrant així als darrers 10 minuts amb tot per decidir.
El 7è període ha estat un reflex de l’anterior i, per primer cop en el partit, els nostres s’han vist per sota en el marcador, amb un desavantatge de 7 punts (56-63). Per sort, en els últims minuts els nostres han reaccionat,  aconseguint retallar la diferencia a només 3 punts abans d’entrar a l’últim i definitiu quart.
En el darrer període, un atac intel·ligent i diverses molt bones defenses,  han permès al CBT posar-se per sobre en el marcador, acabant decidint el partit per dos punts, 76-74.
Aquest partit ens ha de servir per entendre que els somnis no ens han de generar por, ni fer-nos donar passos enrere, tot el contrari. El somni que perseguim ens ha de motivar per treballar encara més i afrontar l’últim partit de la lliga carregats d’il·lusió.

Crònica d’Adrià Sisteré, Segon entrenador IMA.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.