VICTÒRIA DEL JMA CONTRA EL SANT JOSEP

Base Sense comentaris a VICTÒRIA DEL JMA CONTRA EL SANT JOSEP 51
JMA  75 – SANT JOSEP DE BADALONA 63
Aquest passat diumenge ens visitava al Pavelló del Serrallo un Club històric del bàsquet Català. El Sant Josep de Badalona. Els jugadors de Pep Garcia van aconseguir la segona victòria a la fase final de preferent A. L’equip continua amb un nivell altament competitiu en aquesta competició tant exigent.
L’equip blau va estar molt sòlid defensivament, ficant en molts problemes durant tota la primera part al conjunt badaloní. Després del descans el Sant Josep va pujar el seu nivell defensiu. Això combinat amb l’encert en atac, va ajustar el marcador ficant-se l’equip visitant a un sol punt. Va ser en aquest moment moment, quan els jugadors del CBT van demostrar solvència i eficàcia, emportant-se la victòria, per un clar 75 a 63.
A aquestes alçades de la temporada l’equip es troba situat en cinquena posició de preferent A. Amb aquest triomf, el CBT aconsegueix les mateixes victòries que les que aconseguides en els últims onze anys en aquesta mateixa fase final.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.