VICTÒRIA DEL PMA EN UN PARTIT COMPLICAT

Base Sense comentaris a VICTÒRIA DEL PMA EN UN PARTIT COMPLICAT 94

El Pre infantil masculí va jugar un partit complicat contra l’ADTorreforta aquest cap de setmana. (ADTorreforta 56 – CBTarragona Pre 67)

Els nostres van sortir mes que confiats al jugar contra el cuer de la lliga, i aquest error va predominar sobre els nostres tot el partit.

Molt desencertats en atac, i passius com autèntics cons en defensa, la missió d’aprofitar el partit per treballar i competir als nostres màxims va ser impossible de reconduir durant els 40′ del match.

Tot i no patir per la victòria, l’equip va donar una imatge molt poc digna tenint en compte les capacitats de les que disposen, un bany d’intensitat rebut per part de l’equip amb menys anotació ofensiva de tota la lliga, una imatge que de ben segur, no es tornarà a donar i no es permetrà.

Dinàmica negativa que de tant segur, l’equip aprofitarà per reconduir en aquest descans de jornades lligueres, amb més entrenaments i un torneig al que participarem per gaudir, competir i avançar per encara la última etapa d’aquesta temporada amb la millor forma que estigui al nostre abast.

Crònica: Jordi Bondia, Entrenador PMA.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.