VICTÒRIA DEL SUB-21 EN UN GRAN PARTIT

Base Sense comentaris a VICTÒRIA DEL SUB-21 EN UN GRAN PARTIT 92

Impressionant partit el d’aquest dissabte a la pista del Reus Deportiu. Els ànims ja venien alterats dels dos partits de la primera fase, on els nostres jugadors s’havien endut la victòria in extremis.
Sabíem que no ens esperava un partit fàcil, però la bona feina de les últimes setmanes va donant els seus fruits. I tot i haver tingut unes setmanes difícils…..per fi, l’equip ha entrat a la dinàmica que s’espera d’ells i han entès el que se’ls hi demana.
Res millor per resumir el partit que les seves pròpies paraules….
“Hem estat tots dins del partit. No hem baixat el cap en ningun moment, hem jugat amb il•lusió i ganes, i ara estem més satisfets que mai”.
“Molt grans tios”.
“Som uns capgrossos i quan fem cas passen coses com aquestes. Seguirem així i sobretot creixent com equip, bones sensacions I a seguir millorant que això no para.”
“Moltes gràcies per fer-nos gaudir tant del bàsquet, gran partit!!”.
“Grande equip!! Tant en els bons com els mals moments. Visca CBT.”
“Estic molt orgullós de vosaltres família”.
“Treballant tots junts…em quedo amb una frase de Piñol fa unes setmanes: Aixecava el puny perquè sabia que la ficaria el del meu costat.”
“Si entren és perquè juguem tots junts cracks.”
“Vam ser una pinya, un equip, i veient com estàvem d’units i de ficats era impossible perdre. Del minut 1 al 40 posats, sense baixar el cap ni els braços, i sense caure en les provocacions que tenien lloc. Ahir vam créixer molt tios, per la victòria i per la manera com va ser. Cap fred, peus calents com diria Piñol.”

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.