VICTÒRIA MOLT IMPORTANT DEL TARRAGONA FEM BÀSQUET

T Fem BQ Sense comentaris a VICTÒRIA MOLT IMPORTANT DEL TARRAGONA FEM BÀSQUET 125

TARRAGONA FEM BÀSQUET – SESE A : 58-49

El de dissabte era un d’aquells partits en que es diu que una victòria te valor doble.

Ens visitava un rival que només havia aconseguit guanyar un partit dels sis disputats. Un d’aquells que probablement estigui enquadrat en el grup que, a la segona fase, lluiti per la permanència, on, si el nostre equip no realitza una segona volta espectacular, també hi serà lluitant per aquest objectiu. L’actual sistema de competició fa que els punts que s’aconsegueixen en els enfrontaments directes s’arrosseguin a la segona fase. D’aquí la importància  de guanyar aquest matx.

A més, el triomf hauria de tenir un efecte balsàmic sobre una plantilla que ha patit masses vegades derrotes ajustades en els últims minuts. Dissabte, l’equip va saber mantenir la calma i tot i el 40-39 quan només faltaven 8 minuts, va treure la casta necessària fent valer la seva defensa i estant més encertat en atac.

Tot i la bona sortida local (13-8 als primers 8 minuts) les visitants van ajustar la defensa, provocant pèrdues i situacions de tir forçades. La seva fortalesa sota els taulells va fer la resta (13-14 al final del primer quart).

La tònica del segon quart era la mateixa (19-25 al minut 16) però les nostres van reaccionar retallant poc a poc les diferències. A manca de 4 segons pel descans (26-27), l’Albert del Rei va demanar temps mort per tal d’organitzar un últim atac. Era complicat perquè traient de fons hi havia poc temps per encistellar, però la jugada va sortir com s’havia planificat sobre la pissarra. Un intent de triple sobre la botzina, en carrera i des de pràcticament mig camp, va entrar net i tornava la iniciativa a les de Tarragona. Descans 29-27.

El tercer quart va estar marcat per les errades d’un i l’altre equip. Anotació molt baixa (11-10 de parcial) i molta igualtat en totes les accions.

D’aquesta manera, a manca de 8 minuts el marcador indicava un ajustat 40-39. Les nostres van intensificar la defensa i atacant la zona amb molt de criteri van aconseguir la màxima diferència (51-41 a manca de 5 minuts). Però les del SESE no estaven disposades a rendir-se i es van apropar a cinc punts a manca de dos minuts (54-49). Les del Tarragona Fem Bàsquet van saber dominar els nervis i ampliar les rendes fins el 59-48 final.

Bon partit de les nostres en línies generals (totes les jugadores van acabar anotant punts), que ha de servir per a donar moral a un grup, que necessitava ja una victòria com aquesta.

La propera setmana l’equip visita la complicada pista del Platges de Mataró, un conjunt pensat per estar al grup de dalt i que demanarà el màxim de concentració i entrega de les nostres. Molta sort noies !!!

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.