VICTÒRIA PER SEGUIR SOMIANT DEL IMA

Base Sense comentaris a VICTÒRIA PER SEGUIR SOMIANT DEL IMA 130

Aquest cap de setmana, els infantils s’enfrontaven al Granollers, un equip que en la primera volta d’aquesta fase ens van derrotar clarament, en un dels pitjors partits dels nostres a la lliga de Barcelona.

 

El partit començava en la mateixa línia que els últims enfrontaments, molt concentrats en defensa i jugant amb les idees molt clares en atac, acabant així els dos primers parcials amb un 20-12 favorable en el lluminós. El partit continuava i els locals seguien manant en el marcador, jugant uns molts bons minuts en atac, fins arribar a la mitja part amb un resultat molt positiu, 35-24.

 

Al tornar del descans, la intensitat defensiva va continuar present en el joc dels del CBT, i això va fer que, tant en el 5è com en el 6è període, els visitants no arribessin als 10 punts en cap dels dos períodes (6 i 8 punts respectivament).

 

Als darrers dos períodes s’entrava amb un avantatge d’11 punts. ( 54-43).

En el 7è, es va perdre una mica de fluïdesa en atac, i la intensitat defensiva, el que va fer que els tarragonins rebessin un parcial de 5-11 (59-54), per iniciar un darrer període amb molts nervis. En el 8é i darrer període,  la pilota va començar a pesar i els nervis es van convertir en els protagonistes. Van ser cinc minuts amb poc encert, però la bona feina en defensa va fer que finalment el nostre infantil s’emportés una merescuda i treballada victòria davant un rival molt dur.

 

La valoració del partit és molt positiva, estem molt contents amb el treball d’aquests nens. Amb una gran feina ens els entrenaments, estem aconseguint assolir reptes com aquets. A seguir treballant per perseguir el somni … 

 

Crònica d’Adrià Sisteré, segon entrenador IMA

 

Pots torbar les millors fotos del partit fent click aquí

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.