VICTÒRIA TREBALLADA DEL JFA

Base Sense comentaris a VICTÒRIA TREBALLADA DEL JFA 125

Victòria molt treballada del Júnior femení A enfront un gran Samà

Fins a dues vegades es va haver de remuntar un avantatge de 10 punts de les visitants durant el matx, que començaven amb un primer quart amb un gran percentatge des de la línia de 6,75 (7-18 min.8).

A partir d’aquí les nostres es van anar entonant cada cop més, i un parcial de 10-0 capgirava per primer cop el marcador (23-20 min.13). Els intercanvis de cistella seria la tònica fins al descans, arribant amb 32-32 i un pronòstic d’igualtat fins al final del partit.

La sortida de vestidor, es decanta totalment pel bàndol del Garraf, poca fluïdesa en atac, i les imprecisions i els errors no forçats, ajuden que les visitants arribin amb un 33-43 quan faltaven 3 minuts per l’acabament del tercer període.

Tot semblava que el partit es decantaria favorablement per les de Vilanova, ja que quan faltaven 7 minuts, l’electrònic reflectia un 43-52 i un rival molt còmode jugant a pista, però les locals van mostrar la seva millor cara en defensa amb 3 recuperacions consecutives de la Noelia, i en atac, Clara i Carla anotaven per posar un parcial de 8-0 a 3 minuts del final i tot per decidir. La balança es decanta a favor de les de Tarragona amb un triple quan faltaven 14 segons de la Berta, al final 62-60.

C.B.TARRAGONA 62

Teresa 5, Carla 18, Berta 13, Irene 2, Maria 5 – c.i.- Clara M. 15, Clara L. 2, Noelia, Júlia , Belén 2

BÀSQUET SAMÀ VILANOVA 60

Cabuti, Fernández 12, Garcia 10, Mateos 5, Llorens 7 – c.i. – Blanes, Miró 11, Font, Creixell 15

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.