VICTÒRIA VITAL PEL MESSER MASCULÍ

Base Sense comentaris a VICTÒRIA VITAL PEL MESSER MASCULÍ 66

Victòria vital per mantenir opcions de salvació directa. Sfèric 57-84 Messer Masculí 

Després d’un inici una mica tèrbol amb moltes faltes en contra i poc encert, els locals agafen un lleuger avantatge en el marcador, 13 a 6 a 4 minuts per acabar el quart. Però en els darrers minuts d’aquest primer període, els tarragonins aconsegueixen frenar millor l’atac rival i millorar el seu encert de cara a cistella, el que els permet finalitzar aquest parcial quatre punts amunt, 18 a 22. Durant els quatre primers minuts del segon quart, la intensitat defensiva dels jugadors del Messer dona el seu fruit, i l’Sferic és incapaç d’anotar ni un sol punt, el que aprofita l’equip blau agafar un avantatge de 16 punts, el qual seguirà augmentant per arribar a la mitja part amb un favorable 26-47. En la represa els locals anoten les primeres cistelles, però després el Messer torna a imposar el seu ritme per aconseguir fins a 27 punts d’avantatge, deixant novament als de Terrassa cinc minuts sense anotar. L’últim quart comença amb un clar 41 a 62 en el marcador, i els cebetistes han de lluitar uns moments per no caure en la relaxació, un cop superats aquests moments, el Messer recupera la iniciativa del joc, i torna a posar l’avantatge prop dels 30 punts.

El proper diumenge, visita del Nou Badia al Serrallo, equip immers en la mateixa lluita que el nostre equip, ja que només porta una victòria més que el Messer CBT.

Crònica de Jordi Ribes, entrenador Messer Masculí.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.