VOPAK TERQUIMSA AMPLIA EL SEU COMPROMÍS AMB EL CBT

Social Sense comentaris a VOPAK TERQUIMSA AMPLIA EL SEU COMPROMÍS AMB EL CBT 70

El Club Bàsquet Tarragona seguirà comptant amb el suport de Vopak Terquimsa fins l’any 2022. La companyia logística va arribar al CBT l’any 2018 per donar suport a la base blava i convertir-se en el principal patrocinador de l’escola de bàsquet, l’Escola CBT Vopak Terquimsa. Des de llavors, la implicació de l’empresa amb el club no ha parat de créixer i, a dia d’avui, amplia el suport al primer equip masculí, l’Ibersol CBT (LEB Plata), incorporant el logotip a l’equipació de joc, i es converteix en el patrocinador de tots els entrenadors del club. Aquesta es tracta d’una línia de patrocini totalment innovadora, en la que els entrenadors del CBT lluiran un polo i una dessuadora amb el logotip de l’empresa els dies de partit.

A més, en la voluntat del club de seguir formant els seus entrenadors i entrenadores per tal d’assolir el màxim rendiment, totes les accions formatives dirigides als tècnics de la casa tindran el patrocini i suport de Vopak Terquimsa. 
El president del Club Bàsquet Tarragona, Jacint Rodríguez, ha valorat molt positivament el nou acord. “Estem contents i agraïts a Vopak Terquimsa que no només renovin el seu compromís amb nosaltres, sinó que l’ampliïn, ajudant d’aquesta manera a assolir els objectius des dels nostres equips sèniors fins als de l’Escola de bàsquet, i ajudant a formar més i millor els nostres entrenadors”.
Per la seva banda, el Director General de Vopak Terquimsa, Eduardo Sañudo assegura que “col·laborar amb l’esport base, amb el creixement dels joves i el paper dels entrenadors va lligat als nostres valors com a companyia. Fer equip, fer Tarragona i anar de la mà de l’escola de bàsquet del Club Bàsquet Tarragona és sumar la nostra ajuda al desenvolupament dels jugadors i jugadores del club, un fet que ens omple d’orgull”. 
L’acte de renovació s’ha celebrat al Pavelló del Serrallo i ha comptat amb la presència del president del CBT, Jacint Rodríguez, del Director General de Vopak Terquimsa, Eduardo Sañudo, de diferents membres de la junta del CBT i de tots els entrenadors del Club Bàsquet Tarragona, encapçalats pels tècnics dels dos primers equips masculí i femení, Berni Álvarez i Hèctor Marín.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.