XISCA VACHIANO, NOU FITXATGE DEL SÈNIOR FEMENÍ

Base Sense comentaris a XISCA VACHIANO, NOU FITXATGE DEL SÈNIOR FEMENÍ 100

El primer equip femení del CBT s’ha reforçat amb la Xisca Vachiano, jugadora provinent del Reus Deportiu. La lesió de llarga durada de la Carla Ruiz ha forçat el club a buscar una nova peça que reforci i complementi l’equip.

La Xisca (Binissalem, 1991), que ocuparà la posició de base, ja ha realitzat diversos entrenaments aquesta setmana amb les seves noves companyes, i debutarà aquest mateix diumenge al Serrallo en l’enfrontament del CBT contra el CB Sant Just (18h). Vachiano aportarà capacitat anotadora a l’equip i una dosi extra d’experiència, ja que la mallorquina ha jugat a Lliga Femenina 2 amb el Club Bàsquet Jovent d’Alaior de Menorca. També ha jugat a Copa Catalunya, amb el Reus Deportiu i el TGN Bàsquet i a Primera amb el Reus Deportiu.

Es tracta d’un bon reforç per a l’equip que dirigeix Héctor Marín, que va sumar de nou la victòria en la darrera jornada de lliga i que mirarà d’ampliar aquesta dinàmica amb el nou fitxatge.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.