XXIV TROBADA D’ESCOLES DE BÀSQUET

Social Sense comentaris a XXIV TROBADA D’ESCOLES DE BÀSQUET 657

Un any més el Club Bàsquet Tarragona s’acomiada de la temporada amb la Trobada d’Escoles de Bàsquet. Aquesta, que arriba a la seva 24a edició, tindrà lloc el cap de setmana del 12, 13 i 14 de juny a les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona, on més d’un miler de nens i nenes disputaran més de 100 partits.

I és que com cada any l’antiga Laboral reunirà durant aquest cap de setmana a escoles dedicades a la pràctica d’aquest esport procedents del territori nacional, la majoria de Catalunya però també amb presència d’equips de Saragossa.

A la Trobada hi haurà equips de categories diverses: premini, mini, preinfantil, cadet i júnior, tant en femení com en masculí. Aquest jugaran més de 100 partits repartits des de dissabte a primera hora del matí fins diumenge a la tarda. En total hi haurà 9 pistes, quatre per les categories mini i premini, i cinc per la resta.

El torneig primaveral és ja un històric dins dels tornejos de final de temporada on darrere dels jugadors, jugadores, entrenadors i àrbitres, hi ha una gran quantitat de voluntaris i col·laboradors que ajuden a fer possible aquest esdeveniment.

L’objectiu d’aquesta veterana iniciativa del CBT és que siguin presents totes les categories de base possibles, el foment de l’esport i sobretot la diversió i companyonia en la pràctica de bàsquet.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.