YASMINA VELASCO, PRIMER FITXATGE DEL SFA

Base Sense comentaris a YASMINA VELASCO, PRIMER FITXATGE DEL SFA 203

El Volvo Diselauto Tarraco CBT ja té el seu primer fitxatge de cara a la temporada 2020/21. Després de les renovacions de l’entrenador, Héctor Marín, i de les jugadores Berta Corrales i Marina Romeu, és el torn de les primeres altes.

Yasmina Velasco (Tarragona, 24 anys) torna al Club Bàsquet Tarragona procedent del CB Valls, equip amb qui ha disputat la darrera temporada a Copa Catalunya. La pivot, amb una llarga experiència a la província, ja va formar part de la disciplina blava fa sis temporades, competint a Primera Catalana.

“Em fa molta il·lusió tornar a jugar a casa, amb un grup cohesionat que diposita molta confiança en el seu entrenador; per a mi és molt important treballar totes en la mateixa direcció”. Velasco aportarà maduresa i visió a un equip jove, a més de treball constant per assolir els objectius marcats. “Estic segura que farem un bon grup, ja que mai he deixat de seguir-les, i ara que compartirem pista per mi és un plaer. Treballarem molt per gaudir del bàsquet i defensar els nostres colors allí on anem”, finalitza.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.