YZAGUIRRE SEGUEIX AL COSTAT DEL CBT

EBA Sense comentaris a YZAGUIRRE SEGUEIX AL COSTAT DEL CBT 177

Avui s’ha fet la presentació de l’acord entre les dues entitats

 

El Celler Bodegas YZAGUIRRE ubicat a El Morell, es un celler que des de 1884, es dedica a la producció de vermouth. Durant molts anys ha elaborat el producte seguint els mètodes tradicionals.

 

Fa molts anys que YZAGUIRRE és patrocinador oficial del Club Bàsquet Tarragona, una col·laboració que referma el compromís d’YZAGUIRRE amb el territori de Tarragona i amb la promoció del bàsquet. Gràcies a l’acord entre ambdues entitats, YZAGUIRRE col·labora econòmicament amb el Club.

 

A partir del darrer partit Yzaguirre ya va estar present a al samarreta d’escalfament del primer equip, així com amb publicitat al pavelló del Serrallo.

 

Jacint Rodriguez, president del Club Bàsquet Tarragona, ha comentat que “la col·laboració d’Yzaguirre és molt important per al nostre dia a dia, i ens ajuda a tirar endavant el nostre projecte”. Jacint Rodríguez ha valorat positivament que Yzaguirre continuï al costat del CBT durant tants anys “la veritat és que s’agraeix molt que una empresa tant forta com Yzaguirre ens faci costat durant tant de temps, el seu vincle amb el nostre club és molt fort, i nosaltres estem molt agraïts”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.